Guashakivien kosmeettiset vaikutukset

MUSTA OBSIDIAN

Fyysiset vaikutukset: Lievittää kipua ja stressiä. Vahvistaa fyysistä kehoa. Tehostaa veren- ja lymfanestekiertoa, tuo lämpöä kehoon. Voimistaa aineenvaihduntaa. 

Henkiset vaikutukset: Vahva tulen energia. Suojelee. Antaa elinvoimaa. Maadoittaa. Opettaa elämään tässä hetkessä. 

Kosmeettiset vaikutukset:  Ravitsee ihoa. Tehostaa vaikuttavien aineiden imeyttämistä ihoon. Antaa iholle hehkua. Detoxaa ihoa ja elimistöä.

VALKOINEN JADE

Fyysiset vaikutukset: Auttaa rentoutumaan. Sopii kylmäterapiaan. Voi pakastaa. 

Henkiset vaikutukset: Valkoinen on yksi arvostetuimmista jaden värisävyistä. Sitä pidetään korkeimmin värähtelevänä värinä. Valkoinen jade rauhoittaa mieltä, auttaa rentoutumaan, ja ohjaa energiaa parhaalla mahdollisella tavalla. Auttaa päätöksenteossa. Rauhoittaa henkeä ja levotonta sielua. Tyhjentää ajatuksesi ja vie sinut meditatiiviseen tilaan.

Kosmeettiset vaikutukset:  Poistaa turvotuksia, pehmentää ja tasoittaa ihoa. 

PUNAINEN JASPIS

Fyysiset vaikutukset: Erittäin maadoittava kivi, joka vahvistaa fyysistä kehoa. Vahvistaa immuniteettiä. Voimistaa kehoa sairauden tai viruksen jälkeen. Kiviterapiassa raskausajan ja synnytyksen kivi. Hoitaa raskausajan pahoinvointia ja päänsärkyä, voimistaa sikiötä. Synnyttäessä on perinteisesti pidetty kädessä punaista jaspista. Sopii erinomaisesti raskausajan guasha-hoitoihin.

Henkiset vaikutukset: Tuo turvallisuuden tunnetta ja hoitaa juurichakraa. Tuo yhteyttä Äiti Maahan.  Uusien alkujen kivi. Lisää ilmaisukykyä ja auttaa asettumaan toisen ihmisen asemaan, sopii siis hyvin esimerkiksi näyttelijöille. 

Kosmeettiset vaikutukset: Elvyttää väsynyttä ihoa ja uudistaa soluja. Sopii ikääntyvän ihon hoitamiseen, tasoittaa ryppyjä. Arpien ja elottoman ihon hoitamiseen.


VALKOINEN OPAALI

Fyysiset vaikutukset: Valkoinen opaali ei kestä kuumuutta. Pese kivi aina hieman kädenlämpöisellä tai haaleammalla vedellä.

Henkiset vaikutukset: Auttaa toteuttamaan ideoita ja sinua pääsemään täyteen potentiaaliisi. Menestyksen kivi, joka tuo itsevarmuutta. 

Kosmeettiset vaikutukset: Auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa ja tehostaa erilaisten ainesosien imeyttämistä ihoon. Kosteuttava, sopii kuivan ihon hoitamiseen. 

VIHREÄ AVENTURIINI

Fyysiset vaikutukset: Vahvistaa kehon energiavirtauksia, auttaa levottomuuteen, hoitaa vatsakipua.

Henkiset vaikutukset: Vihreä aventuriini rauhoittaa, ja tasapainottaa murheellista mieltä. Auttaa löytämään elämänilon, tukee elämänmuutoksissa. Onnen ja luottamuksen kivi. Avaa sydänchakraa. 

Kosmeettiset vaikutukset: Tehokas akneen, ruusufinniin ja tulehduksellisiin ihosairauksiin. Sopii ikääntyneelle iholle. Lisää kollageenin tuotantoa.

SININEN SODALIITTI

Fyysiset vaikutukset: Tasapainottaa hormonitoimintaa. Vahvistaa verenkiertoa.

Henkiset vaikutukset: Avaa tunnelukkoja. Rauhoittaa ja lohduttaa. Vahvistaa luovuutta, auttaa irtautumaan menneisyyden vaikeista asioista, lievittää stressiä. Runoilijan kivi, vahvistaa luovuutta. Auttaa ilmaisemaan tunteita. Tuo sisäistä rauhaa. Vahvistaa intuitiota. Tukee sydänsuruissa. Tasapainottaa kolmatta silmää. 

Kosmeettiset vaikutukset: Kuorii hellästi ihoa. Kosteuttaa ihoa.

AMETISTI

Fyysiset vaikutukset: Ametisti hoitaa päänsärkyä, migreeniä, ja huimausta. Se sopii hyvin kaikkiin pään alueen ongelmiin. Vähentää stressiä. Kiinteyttää.

Henkiset vaikutukset: Ametisti rohkaisee henkiseen heräämiseen ja vahvistaa intuitiota. Kruunuchakran kivi. 

Kosmeettisesti: Ametisti poistaa iholta haitallisia toksiineja ja kuona-aineita. Se kosteuttaa ihoa ja torjuu bakteereja. Auttaa ruusufinnin hoidossa, ehkäisee tulehduksia. Rauhoittaa ihoa. Vähentää ikääntymisen merkkejä. Supistaa ihohuokosia. 

RUUSUKVARTSI

Fyysiset vaikutukset: Luontaisesti viileä ja pehmeä kivilajike

Henkiset vaikutukset: Ruusukvartsi on rakkauden, avoimuuden ja anteeksiannon kivi. Avaa sydäntä, tuo empatiaa, puhdistaa negatiivisuudesta. Hyvin feminiininen energia.

Kosmeettiset vaikutukset: Sopii täydellisesti guashaamiseen, hehkeyttää ihoa. Ruusukvartsi puhdistaa ja rauhoittaa punotusta. Vähentää turvotusta, tuo iholle happea.

VIHREÄ JADE

Fyysiset vaikutukset: Hoitaa lonkkaa. Yksi suosituin mineraali guashojen valmistuksessa.

Henkiset vaikutukset: Vihreän jaden uskotaan tuovan onnea ja pitkää ikää. Vihreän jaden energia on lempeä ja feminiininen. Tasapainottaa. Vihreä jade on ikuisen nuoruuden kivi. 

Kosmeettiset vaikutukset: Se vahvistaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa ryppyjä. Ravitsee ja rentouttaa ihoa.

VUORIKRISTALLI

Fyysiset vaikutukset: Vuorikristalli on virkistävä ja energisoiva kivi.

Henkiset vaikutukset: Vuorikristalli puhdistaa auraa, selkeyttää mieltä, ja auttaa henkisessä kasvussa. Se on hyvä meditaatiokivi, ja se tasapainottaa kehoa ja harmonisoi chakroja. 

Kosmeettiset vaikutukset: Puhdistava, raikastava ja kirkastava. Energisoi ihoa. Vuorikristalli myös tehostaa ihonhoitotuotteiden vaikuttavia aineita. Tasottaa ihon juonteita ja elvyttää väsynyttä ihoa. Kosteuttava.