Luontainen kauneuden hoito on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia 

Superfiilis Helsinki on Luontaishoitola, myymälä ja koulutuskeskus. 

 Koulutamme lukuisia alanammattilaisia Luontaishoitojen pariin ja luonnonmukaiseen kauneuden hoitoon. 

Meille tärkeää on raaka-aineiden huippulaatuisuus, eettisyys, puhtaus ja luonnonmukaisuus!


Meille parantavat kasvit ja eteeriset öljyt on suuri intohimo ja haluamme tuoda niiden käytön kaikille.

Olen perehtynyt eteerisiin öljyihin 20-vuotta ja käyttänyt kaikki mahdolliset ja mahdottomat merkit läpi! Elämäni mullistui kun löysin Florame eteeriset öljyt. Tuoksu kertoo kaiken, tuoksu ei koskaan huijaa. Kun opit luonnon oikean tuoksun ja haihtuvien öljyjen tuoksut, sinä opit myös hajuaistin kautta tunnistamaan valtavat erot mitä eteerisissä öljyissä on. 

Florame kaikki tuotteet ovat jotain niin mieletöntä, että inspiroidun niistä valtavasti! Parasta myös on se, että niissä on erittäin hyvä hinta-laatusuhde! 

Valmistamme myös itse paljon tuotteita ja järjestämme koulutuksia, miten voi myös itse tehdä omaa luonnon kosmetiikkaa. Meiltä löytyy kursseja gua shasta, kasvohieronnasta, eteerisistä öljyistä ja yrteistä.

FLORAME

Luonnonmateriaalit ovat niin inspiroivia ja voit pikkuhiljaa alkaa lisäämään niitä elämääsi! Voit opetalla tunnistamaan ja hyötykäyttämään kasveja ihan Suomen luonnosta, tai käyttää ulkomaalaisia eksoottisempia kasveja! 

 Yksi vaihtoehto on käyttää ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja sitä kautta nauttia luonnon parantavasta mahdista! 

Myös kosmeettiset vaikutukset ovat ihmeellisiä luonnonmateriaaleilla! 

 

Luonto haluaa parantaa


Minulle tärkeää on luonnontuotteissa nimenomaan se, mitä parantavia kasveja niissä käytetään! Valitsen meille hoitolaan ja myymälään aina kaikista parhaat kasvit kokonaisvaltaisuutta ajatellen.

Kaikilla kasveilla on myös henkinen merkitys, ne hoitavat meitä ulkoisesti ja sisäisesti. Kasvit vaikuttavat kosmeettisesti, fyysisesti, psyykkisesti ja henkisesti.

-Mervi Hämäläinen-
Superfiilis Helsinki